Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bröllop & fest

Funderar ni på att gifta er eller kanske ha en hejdundrandes fest? Vi är erfarna festfixare och vår egen bröllopskoordinator hjälper er med alla detaljer kring er stora dag. Låt oss fira er!

Bröllop på Knistad Herrgård

När solen sakta börjar gå ner kring de gröna kullarna, samlas gästerna kring vackra Knistad Herrgård. Blommor pryder trädgården och en doft av sommar sveper in. Medan musiken spelar och gästerna susar med förväntan, möts bruden och brudgummen under en av de trehundraårigt, stora lindarna för att tillsammans gå hand i hand vidare, för att säga ja.

Utbyt löften av kärlek inför era nära och kära, dansa in i natten, omringa er av ljus och glädje, redo att leva resten av era liv tillsammans. Vi har platsen, för början av nästa kapitel, som man och hustru!
Hos oss på Knistad herrgård får ni en oförglömlig dag som skräddarsys efter just er!
Tillsammans planerar vi, så att det ska passa er och era bröllopsgäster, in i minsta detalj.

Vi har möjligheter att ordna det lilla intima bröllopet. Men också möjligheter och erfarenhet, för de som vill slå på stort och kanske hyra hela herrgården, nyttja scenen in på småtimmarna… Eller varför inte ha ett bröllop i dagarna tre?
Vi kan hjälpa till med allt så ni ska få en njutbar dag och minnesvärda upplevelser.

Vår bröllopskoordinator Sofia hjälper er vidare.

Hör av dig

Fest och högtid

Det finns mycket i livet man kan fira och hos oss har ni alla möjligheter att göra och ha ert livs kanske största fest!

Hos oss kan ni fira allt ifrån jämna födelsedagar där det finns lika mycket olika möjligheter på upplägg som det finns kalas.
Vi anordnar även dopkalas, bröllopsdagar, möhippa, svensexa, avtackningar med mera.

Vi har en festpaviljong för större sällskap, den ligger i vår trädgård i anslutning till både terrass och utebar. I herrgårdens andra våning finner man vår anrika festvåning med vackra kristallkronor. Här har många fester hållits genom åren.

Det finns många anledningar att ordna fest. Vad firar ni?

Frågor & svar

Hur många gäster kan ni ta emot?
Ni kan vara allt från tio personer i vår romantiska, vitputsade vinkällare från 1300-talet till 250 personer i vår vackra renoverade Smedja med stort fönsterparti och scen.

Kan man vigas hos er?
Naturligtvis! Vigsel i våran gröna trädgård är en underbar upplevelse – eller varför inte i något av alla våra vackra hus på herrgården? För det lilla bröllopet är vår vinkällare från 1300-talet ett utmärkt val.

Finns det kyrka i närheten?
Det finns många kyrkor i våran närhet och närmaste kyrka, den gamla vackra Sventorps kyrka ligger endast fem minuter bort från herrgården.

Kan ni hjälpa till att fixa musik/band?
Vi vill och kan hjälpa till med allt.

Fotograf?
Självklart, vi samarbetar med en fantastisk fotograf, MariGW. Se hennes hemsida här. Vi hjälper er gärna att komma i kontakt.

Menyer?
För oss är maten en stor del av upplevelsen. Vår köksmästare Robert Wirdahl är en av Sveriges bästa köksmästare. Vi har en egen konditor, Maxime som skapar magiska desserter. Vi skapar tillsammans er speciella dag och Er meny så att det ska passa just precis Er. Eller ni kanske vill att Steffo skall komponera er bröllopsmiddag?

Hör av dig