Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fira jul på herrgård

Kom till oss och fira en traditionell lantlig jul i herrgårdsmiljö. Låt oss sköta allt julstök medan ni får chansen att verkligen njuta av julstämningen.

Julfirandet

Kom till oss och fira en traditionell lantlig jul i herrgårdsmiljö. Låt oss sköta allt julstök runtomkring medan ni får chansen att verkligen njuta av julstämningen.

Vårt värdpar för julhelgen är våra certifierade Tomtemor och Tomtefar som kommer göra sitt yttersta för att ni ska ha det bra hos oss.

Vi erbjuder ett paket med allt ni kan önska så som glögg och julgodis,  julbord, Kalle Anka och mycket mer för att ni ska få en så härlig helg som möjligt tillsammans med oss.

Ni ankommer den 23 december och då står julfika och väntar på er. Senare serveras glögg och julgodis och vi bekantar oss med vårt värdpar Tomtemor och Tomtefar. Framåt kvällen serverar vi en trerättersmiddag i Vinterträdgården. Kanske får vi smaka julaftonsskinkan…

På julaftons morgon startar ni dagen med vår gedigna julfrukost. Under förmiddagen erbjuds aktiviteter för stora och små och vi ska såklart dansa runt granen. Vid lunchtid dukar vi upp ett stort klassiskt julbord med traditionella julrätter blandat med egen skjutit vilt samt lokala råvaror. På eftermiddagen serverar vi glögg och Kalle Ankas jul visas i herrgården. Självaste Tomtefar för den som vill upp med era paket till alla snälla julfirare. På kvällen finns en mindre kvällsbuffé framdukad.

På juldagen har ni möjlighet att åka på julotta i en närliggande kyrka. Under förmiddagen håller tomtens pysselverkstad öppet. I herrgården serveras lunch och fika finns framställt under hela eftermiddagen. Missa inte vår vinterpromenad till Soldattorpet!
På kvällen serveras en trerättersmiddag. Efter middagen kan ni mysa vidare med kaffe i våra salonger från 1700-talet.

På annandagen står frukosten redo att intagas innan er avresa hem påbörjas.

Varje eftermiddag är våra vedeldade badtunnor och bastu varma så ta med badkläder för ett julebad under bar himmel. Vårt värdpar Tomtfar och Tomtemor håller olika aktiviteter under dagarna.

Julens paket och priser:

3 nätter med ankomst 23/12 och avresa 26/12 – 5 800 kr per person inkl. allt ovanstående.
2 nätter med ankomst 23/12 och avresa 25/12 – 4 500 kr per person inkl. trerättersmiddag den 23/12, hela julaftonsprogrammet, två övernattningar samt två frukostar.
Barnpriser  6-12 år halva priset, 0-5 år 350 kr per natt.

Enkelrumstillägg 300 kr per person & natt.