Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fira jul på herrgård

Kom till oss och fira en traditionell lantlig jul i herrgårdsmiljö. Låt oss sköta allt julstök inför och under helgen så ni kan koppla av, umgås och njuta.

Julfirandet

Kom till oss och fira en  lantlig jul i herrgården. Låt oss sköta julstöket medan ni får chansen att umgås med nära och kära och verkligen njuta av julstämningen. 

I vårt julfirande ingår allt ni kan önska från knäck, Kalle anka och julmusik till dignande julbord och mysiga frukostar i vår mysiga restaurang. Vi erbjuder aktiviteter under julhelgen så som promenad till det gamla soldattorpet med värmande drink, julpysselverkstad och julotta, ni väljer själva om ni vill delta eller hellre ta det lugnt i en salong framför sprakande kakelugnen.

När ni ankommer den 23 december står julfikat och väntar på er. Medan ni bekantat er med herrgården förbereder vi kvällens trerättersmiddag. Under eftermiddagen finns glögg och julgodis.

Efter en god natt sömn vaknar ni i lugn och ro mellan mjuka lakan, i herrgården väntar nu vår speciella julfrukost, för idag är det ingen vanlig dag, det är julafton. Spendera förmiddagen med en lugn promenad eller delta i aktiviteterna, kanske dansa runt granen med oss? Vid lunchtid dukar vi upp det stora klassiskt julbord med traditionella julrätter blandat med egen skjutit vilt samt lokala råvaror. Under eftermiddagen serverar vi glögg och Kalle Ankas jul visas i herrgården. Vi avslutar julafton med en liten kvällsbuffé så säkert ingen går och lägger sig hungrig.

För den som vill starta juldagen med att åka på julotta så finns det i närliggande kyrka. Efter en härlig lunch i herrgården kommer an av helgens höjdpunkter (bortsett från julklapparna) vår vinterpromenad till Soldattorpet! I det mysiga gamla torpet serveras en värmande drink. Under resten av eftermiddagen tar vi det lugnt tillsammans och fika finns framställt ända fram till middagen som serveras som en trerättersmeny. Efter middagen kan ni mysa vidare med kaffe och julgodis i våra salonger på andra våning.

När annandagen kommer är det dags för hemfärd men först en stärkande frukost.

Varje eftermiddag är våra vedeldade badtunnor och bastu varma så ta med badkläder för ett julebad under bar himmel.

Julens paket och priser:

3 nätter med ankomst 23/12 och avresa 26/12 – 5 800 kr per person inkl. allt ovanstående.
2 nätter med ankomst 23/12 och avresa 25/12 – 4 800 kr per person inkl. trerättersmiddag den 23/12, hela julaftonsprogrammet, två övernattningar samt två frukostar.

Barnpriser 6-12 år halva priset, 0-5 år 350 kr per natt.

Enkelrumstillägg 500 kr per person & natt