Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Julmarknad i herrgårdsmiljö

Du är varmt välkommen till vår julmarknad i Skövde 16-17 november! Upplev julstämningen tillsammans med oss på Knistad Herrgård i Skaraborg. Utforska vår vackra miljö fylld med juliga alster, doftande delikatesser, fantastiska hantverk, julpynt och perfekta julklappar.
Hör gärna av dig till oss!

Välkommen till vår årliga julmarknad i Skövde.

Förvandla din dag till en riktig julupplevelse med gott fika, mat och dryck. I vår paviljong serverar vi härligt julfika och lättare mat, medan du inne i herrgården kan njuta av en skön stämning och vår lunchbuffé. Ta en paus från shoppingen, kom in i värmen och tanka ny energi och shoppinglusta!

Ät gott, drick varmt & njut.
En heldag på julmarknad kräver gott fika, mat och dryck. Knistad står för julfika och lättare mat i paviljongen och inne i herrgården serveras skön stämning och lunchbuffé, välkomna in i värmen en stund och tanka ny energi och shoppinglusta!

Julmarknad på Herrgård i Skaraborg

Vår julmarknad i Skaraborg (Skövde) är den perfekta platsen för att hitta unika julklappar och njuta av en heldag fylld med julens dofter och smaker. Vi ser fram emot att fira julen tillsammans med dig på vår julmarknad i Skaraborg.

Julmarknaden äger rum helgen den 16-17 november.
Öppet kl.10:00 – 16:00

Inträde: 100 kr per vuxen
Barn upp till 12 går in gratis

Ingen parkeringsavgift

Information om våra utställare och andra happenings kommer publiceras löpande.

Vill du veta mer om vår Julmarknad?

Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss snabbare än du hinner säga ”Julmarknad i Skövde”! Vi ser fram emot att höra från dig!