Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Julbord med show

Häng med på julfest! En fartfylld showkväll med alltifrån jazz till hårdrock kombinerat med julbord.

Häng med på julfest med Annen Jakobsson TUC the Ultimate Collection! En fartfylld showkväll med alltifrån jazz till hårdrock kombinerat med vårt julbord bestående av alla de klassiska rätterna.

I flera set tas vi med på en musikresa för blandade musiksmaker i allt från jazz, rock, schlager, svenska hits och lite buggvänliga 60-talshits. När ni ändå är uppe och stuffar så avrundar vi med lite 70-talsdisco. Den här kvällen tillägnas er som älskar musik och julfest.

Julbord med show serveras:
November 18, 19, 25 fullbokad, 26
December
1 fullbokad, 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17

Pris fr. 995 kr per person.

Pris med övernattning. del i dubbelrum och frukost från 1795 kr per person.

Enkelrumstillägg 400 kr per rum/natt.

Begränsat antal platser!

TUC SHOW - THE ULTIMATE COLLECTION

TUC är en showgrupp, som har sin bas i västra Sverige, som ger kvällen det lilla/stora extra. Vi bjuder på en fartfylld kväll med alltifrån jazz till hårdrock. Så här i juletid har vi även ett stort utbud av både klassiska och moderna julhits att bjuda på. TUC leds av Annen Jakobsson. Annen har spelat på Knistad Herrgård i flera olika sammanhang i allt från midsommar till kräftskiva och Oktoberfest. Nu firar vi in julen ihop.

Mycket nöje!