Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fira påsk på Knistad Herrgård

På Knistad kan du fira påsk precis som du önskar. Vi erbjuder god mat, romantik, härliga promenader, skön sovmorgon och massor med lantluft.

Fira påsk på Knistad Herrgård!

När påsken kommer till Knistad så gör den det med besked! Restaurangen och uteserveringen, ja hela herrgården pyntas och piffas till den rätta påskkänslan. En äkta påskbonanza!

Stanna hela påsken, eller så länge du vill, och njut av Knistads rofyllda omgivningar precis utanför knuten. Vi erbjuder promenadkartor med tillgänglighet till grillplatser och sköna solgläntor för en picknick, en skön långpromenad eller varför inte gå vår egna tipspromenad. Vill du även utforska närområdet med bilutflykter kan vi rekommendera våra alldeles egna smultronställen.

Njut av den goda påskmaten i vår härliga miljö!

I restaurangen njuter vi av lantlig miljö och utsökta måltider tillagade på närodlade råvaror eller kanske vilt skjutet av Knistads eget jaktlag. Lagom till påsk har vi premiär på vårmenyn och vi dukar även upp påskmat i alla olika former. Välj mellan påsklunch, påskbord eller vår uppskattade påskbrunch.

Stannar du över påskafton så får du inte missa vår snapsprovning inspirerad av Steffo – Rätt käk till rätt stänkare.

Påskfirande på landet

Hur länge vill du stanna?

Påskfirande hela helgen
Stanna och njut hur länge du vill. En, två eller tre nätter, du väljer. Vistelsen inkluderar övernattning i mysigt herrgårdsrum med frukost, trerätters middagar eller påskbord (påskafton) och en påskpresent på rummet.
Pris per dygn  1395 kr per person, del i dubbelrum

Skärtorsdagsmys
Påskens första dag, skärtorsdag, bjuder in till skön nedvarvning på herrgården. Vistelsen inkluderar övernattning i mysigt herrgårdsrum med frukost, bubbelprovning, trerätters middag och en påskpresent på rummet.
Pris 1395 kr per person, del i dubbelrum

Oavsett hur länge du stannar har du fri tillgång till ett vårbad i gårdens vedeldade karbad samt vedbastu under eftermiddagarna. I våra salonger kan man ta en god drink och spela ett sällskapsspel eller slå sig ner i mysiga soffor framför kakelugnarna. Ute i trädgården finner ni även spel för utelek och i omgivningarna bra promenadstråk med njutsikt.