Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Mat morgon, middag, kväll

Restaurangmiljön andas herrgård, alltifrån tapetval till kopparkastruller på hyllorna och matsalsköket i herrgårdsstil. I anslutning till matsalen ligger vår vinterträdgård där du har fantastisk utsikt över golfbanan och ängarna utanför fönstren. Vi vill med matsalen förmedla en hemmakänsla i herrgårdsstil, högt i tak och trägolv och den härliga doften av nymalt kaffe.

Vad blir dagen utan en god start?

Här möts du av doften från nybakat bröd och nykokta marmelader när du kommer innanför dörrarna på morgonen.
Till frukosten serverar vi lokalt producerade charkuterier, egenrostad müsli och nypressad juice. Fil, yoghurt och ägg kommer också från våra lokala bönder.
Njut av din frukost i en avslappnad miljö med fantastisk utsikt över skog och mark. Eller varför inte gå undan med morgontidningen och unna dig själv en stund framför brasan?

Priset är 150:-/pers och våra öppettider är vardagar kl. 7,00-9,00 och helger kl. 7,00-10,00.

Sommartider (27/6 – 14/8) kl. 7,00-10,00 alla dagar.

Lunch

Våra luncher lagas alltid från grunden. Med lokala råvaror och stort mått av kärlek.

I herrgården kl. 11.30-15.00
Pris: 195 kr

Dagens soppa, sallad och hembakat bröd ingår alla dagar

Vecka 33

Måndag
Pulled pork med bbq-sås, klyftpotatis och Pico de gallo.
Broccoli och västerbottenost paj, örtmajjo och Crudite sallad

Tisdag
Pannbiff med öl-brässerad lök, rårörda lingon och saltgurka med potatisstomp
Couscous med fetaost, mynta och paprika

Onsdag
Havets Wallenbergare med brynt smör, räkor, potatis och blomkål
Bakad blomkål med dragon och hasselnötter.

Torsdag
Svensk kyckling med friterad färskpotatis, currymajjo, sotad isberg och tomat
Polenta med primöer, getost och örtsallad

Fredag
Högrev serveras med gräddsky, ugnsbakad potatis, pressgurka och persilja
Kikärtskräm med sötpotatis, salvia och svartkål

Lördag
Bakad torsk och vitvinssås, morötter, ärtor, dill och potatis
Risotto med färska, bönor och ruccola.

Söndag
Biff Rydberg med pepparotsmajjo och persilja
Gnocci med spenat, grädde, parmesan och svamp .

Boka gärna bord för att garantera att plats till lunch finns för er.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i meny på grund av råvaruleveranser

Hör av dig

A la carte Meny

Vår A la carte meny bjuder in till en middag skapad med passion för mat, lokala råvaror och nyfikenhet. Utformningen låter dig sätta nivån för din middag oavsett om du bara är lite sugen, behöver något rejält eller kanske bara lite sött. Välj själv en traditionell tre rätters eller sharing middag med ditt sällskap. Så klart finns tipps från vår Njutningsapostel Steffo att finna och allsköns goda drycker. Menyn uppdateras ständigt utifrån råvarutillgång och säsong.

Hör av dig till oss om du vill boka bord eller få den senast upplagan av vår meny på mail.

Barmeny

En god drink innan maten är nästan ett måste. Låt er läskas.

Drinkar

Rabarberdröm
Rabarber, Ingefärssyrup, citron juice, gin, mousserande vin

Jordnära
Kaluha, vodka & espresso

Knistads fläder
Hallands fläder, gin, flädersyrup & limejuice

Herrgårdslyx
Midori, vodka & mousserande vin

Bitter sôt
Campari, röd vermouth & mousserande vin