Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vår mat - frukost, lunch & middag

Restaurangmiljön andas herrgård. Från tapetval till kopparkastruller på hyllorna och ett rustikt matsalskök. I anslutning till matsalen ligger vår vinterträdgård där du har fantastisk utsikt över golfbanan och ängarna utanför fönstren. Vi vill med matsalen förmedla en hemmakänsla i herrgårdsstil, högt i tak och trägolv och den härliga doften av nymalt kaffe.

Frukost - En god start på dagen!

Här möts du av doften från nybakat bröd och nykokta marmelader när du kommer innanför dörrarna på morgonen.
Till frukosten serverar vi lokalt producerade charkuterier, egenrostad müsli och nypressad juice. Fil, yoghurt och ägg kommer också från våra lokala bönder.
Njut av din frukost i en avslappnad miljö med fantastisk utsikt över skog och mark. Eller varför inte gå undan med morgontidningen och unna dig själv en stund framför brasan?

Öppettider är vardagar kl. 7.00-9.00 och helger kl. 7.00-10.00
Priset 150:- / person

Lunch

Vårt lantliga kök erbjuder alla dagar mellan 11.30-14.00 en säsongsbetonad lunchbuffé med tyngdpunkt på lokalt producerade råvaror. Vi serverar alltid soppa, en god salladsbuffé, och en välsmakande varmrätt på kött/fågel eller fisk och vegetariskt.

På Knistad finns ingen lunchmeny vilket kan tyckas märkligt. Men för oss är det viktigt att ta vara på det säsongen och skafferiet har att erbjuda just nu och tänka hållbarhet hela vägen.

Varmt välkommen!

Boka gärna bord för att garantera att plats finns för er.

Pris 195 kr

 

 

A la carte Meny

Vår A la carte meny bjuder in till en middag skapad med passion för mat, lokala råvaror och nyfikenhet. Utformningen låter dig sätta nivån för din middag oavsett om du bara är lite sugen, behöver något rejält eller kanske bara något sött. Välj själv en traditionell tre rätters eller sharing middag med ditt sällskap.

Så klart finns tips från vår Njutningsapostel Steffo att finna och allsköns goda drycker. Menyn uppdateras ständigt utifrån råvarutillgång och säsong och eventuella justeringar kan ha gjorts inför ditt besök.

Barmeny

En god drink innan maten är nästan ett måste. Låt er läskas.

Drinkar

Skogshet
Tequila, Lime, chili, Basilika, Ginger Beer

Nordic Season
Gin, Cointreau, Bergamott, Hjortron, Rosmarin, Soda

Knistads fläder
Hallands fläder, gin, flädersyrup & limejuice

Herrgårdslyx
Pinch & mousserande vin

Fjällgården
Gammal norlands, Campari, Söt Vermouth

Kaffe-knäck
Rom, Kaffe Likör, Karameliserad, Mjölk, Kola-Grädde

Inspireras av våra goda grannar & leverantörer!

Bryggeriet i Götene- en del av matupplevelsen på Knistad

På Knistad Herrgård värdesätter vi råvaror från lokala producenter. Vi kallar dom våra Goda Grannar. En av dem är Bryggeriet i Götene

Lindroths GårdsBryggeri- En del av dryckesupplevelsen på Knistad

Ett stenkast från Knistad Herrgård ligger Lindroths GårdsBryggeri, det lilla bryggeriet som brygger öl med stor kärlek. Deras unika ölsorter kan endast köpas och avnjutas i Knistads restaurang.