Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Julen på Knistad för alla smaker

Knistad Herrgård är som gjord för jul och julbord. Den lantliga och rofyllda platsen ger den helt rätta julatmosfären. I herrgården serverar vi i år klassiskt julbord på Steffos vis, ett dignande julbord förstärkt med Steffos favoriter och egenskjutna vilt. För er som längtar efter att sjunga och skråla till julbordet så vankas en riktig show i vår lokal Smedjan. Kvällen innefattar en musikalisk resa för alla smaker där vi slår klackarna i taket och avnjuter såväl julmusik som rock ’n’ roll och -70-talsdisco.
Vi serverar även jullunch, adventsfrukost och familjejulbord.

Fira jul på herrgård

Kom till oss och fira en traditionell lantlig jul i herrgårdsmiljö. Låt oss sköta allt julstök inför och under helgen så ni kan koppla av, umgås och njuta.

Klassiskt julbord på Steffos vis

Herrgården är som skapt för jul och julbord. Vårt klassiska julbord i herrgården toppas av Steffos egna favoriter blandat med vilt skjutet av Steffo och Patron själva.

Fira nyår med oss!

Fira nyårsafton i lantlig lyx med bubblor i glaset och en riktigt festmiddag. Välj endast middag eller att vakna upp i lugn och ro och starta det nya året med en generös herrgårdsfrukost.

Julbord med show

Häng med på julfest! En fartfylld showkväll med alltifrån jazz till hårdrock kombinerat med julbord.

Jullunch

Välkommen till vår jullunch bestående av de bästa delarna från julbordet på en smakfull buffé.

Familjejulbord

Lördagar och söndagarna serverar vi vårt familjejulbord i herrgården. Dessa julbord serveras på en lite mer barnvänlig tid.