Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lyckade möten

Inte mycket bondar lika väl som gemensamma upplevelser i härlig miljö. Vi har kläm på det där. Vi har erfarenheten, ögat, humorn och allvaret för att skräddarsy ditt eller ditt företags möte. Självklart har vi lokalerna och tekniken också.
Hör av dig för offert

Hur blir er konferens lyckad?

Ett möte eller en konferens på Knistad Herrgård är något utöver det vanliga. Det bästa av allt är att det är ni själva som bestämmer upplägget för besöket. Inspiration hämtas i vår lantliga miljö där ett konferenspaket kan genomföras både i det gröna och i våra luftiga konferenslokaler.

Här finns de perfekta förutsättningarna att stärka sammanhållningen, även utanför en möteslokal.
Det är ni själva som sätter tonen.

Hur länge vill ni stanna?

Dagkonferens eller sova över? Planerar ni att hålla mötet kort eller lägga fokus på sammanhållning och umgänge? Här presenterar vi våra vanligaste konferenspaket. Dag, Dygn eller Dubbel är de första valen ni behöver fundera över.
Priserna anges exkl. moms och varierar beroende på säsong och veckodag.

Dags

Från. 550 kr person
Möteslokal tillkommer
Stärkande fika med smörgås, frukt och kaffe
Vår lunchbuffé med två rätter att välja på, sallad, bröd
Fika på buffé med söta kaffebröd, nötter och frukt till kaffet

Dygn

Fr. 1250 kr person
Del i dubbelrum & frukost och möteslokal tillkommer
Stärkande fika med smörgås, frukt och kaffe
Vår lunchbuffé med två rätter att välja på, sallad, bröd
Fika på buffé med söta kaffebröd, nötter och frukt till kaffet
Tvårätters middag i herrgårdens lantliga restaurang.

Dubbel

Fr. 1590 kr person
Del i dubbelrum & frukost och möteslokal tillkommer
Stärkande fika med smörgås, frukt och kaffe X2
Vår lunchbuffé med två rätter att välja på, sallad, bröd X2
Fika på buffé med söta kaffebröd, nötter och frukt till kaffet X2
Tvårätters middag i herrgårdens lantliga restaurang.

Middag för alla sällskap!
Komplettera gärna ert dagbesök med en trerättersmiddag i vår nyrenoverade restaurang där ni kan serveras råvaror från lokala producenter. I restaurangen är ni med och skapar en gemytlig stämning där samtalsämnena aldrig behöver ta slut.
Koppla av och njut. Vi vill att du och dina kollegor får en unik upplevelse.

Vad vill ni göra? Knistad tipsar

Ett besök hos oss behöver aldrig bli tråkigt med den direkta närheten till våra egna aktiviteter. Du bestämmer själv innehållet och lägger upp din vistelse utefter vad som passar dig och ditt sällskap. I vår konferensanläggning finns nästan obegränsat med möjligheter för alla våra gäster. Smaka, tävla, fira – vad vill du göra? Vi guidar dig gärna till en unik upplevelse på vårt lantligt belägna konferenshotell. Se förslag för dig här.

Häng med på party! After work

En after work på klassiskt vis med mat och dryck efter vad som passar er. Hos oss får ni egen lokal där du och dina kollegor kan koppla av tillsammans. För att höja stämningen ännu mer går det alldeles utmärkt att göra ett eller flera tillval till after worken. Vi hjälper gärna till att arrangera musikquiz, karaoke eller Cocktails and score-drinktävling.

Festligheterna behöver aldrig ta slut.

Kick off och events

Vi har stor erfarenhet och bra möjligheter för stora och små events hos oss.

Vi är vana vid allt från golftävlingar, jubileum och kick off med underhållning i stora och små format. Vår största lokal Smedjan kan ta upp till 250 personer i konferens eller middagssittning och här finns utrymme för ljud och ljus efter behov. För mindre sällskap passar festvåningen i herrgården – eller varför inte ha bjudningen utomhus i vår festpaviljong?

Hör av er när det ska firas eller ordnas event så hjälps vi åt!

Varva upp eller varva ner

På Knistad tycker vi det är viktigt att njuta av livet. Njutning kan vara en extra rökig whisky för vissa eller ett värmande bad under bar himmel  till vedens knaster för andra.

Oavsett hur du väljer att njuta så vill vi erbjuda bra möjligheter till detta. Så utöver en välsorterad bar har vi inrett ett litet gym på herrgården och det finns gott om natur att ta en promenad eller joggingrunda i omgivningarna. Det finns även cyklar till utlåning och vi har faktiskt en yogainstruktör i huset.

 

Möteslokaler

Vi har mötesrum för alla typer av möten, tio olika lokaler i storlekar från sex personer upp till 250 personer. Samtliga har likvärdig utrustning men lite olika layout. 

Givetvis har vi fritt wifi och den konferensteknik som ett modern möte kräver i sittningar som kan vara allt från kreativa rum med runt bord till mer traditionella styrelsebord eller skolsal. Med många års erfarenhet av olika möten finns det få önskemål som förvånar oss. Som alternativ till en klassisk möteslokal finns ju även vår trädgård, vackra salonger och mysiga soffhörn. Låt oss veta vilka faktorer som är viktiga för just er så matchar vi er med den mest optimala lokalen för ert möte.

Konferens med övernattning

Vi bäddar gärna något av våra 80 rum till er. Majoriteten av rummen är dubbla men ni väljer så klart själva om ni vill bo en eller två i varje rum, vi har i alla fall 160 sängar till ert förfogande.

Ni bor bekvämt i våra flyglar inom gångavstånd till alla delar av herrgården. Som gäst på konferenshotellet har man alltid tillgång till wifi, vårt gym och bastu och givetvis gör vi en härlig frukost till er.

 

Ladda din elbil bekvämt på Knistad Herrgård!

På Knistad Herrgård strävar vi alltid efter att erbjuda våra gäster en njutbar och bekväm upplevelse. När du besöker oss kan du ladda din elbil på det enklaste sättet med appen Wattif Destination och njuta av lantlivet med en modern twist!

Skulle du ha några frågor eller funderingar är du alltid välkommen till oss i receptionen så hjälper vi dig, välkommen att ladda din elbil hos oss!

Mötespartner Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Knistad herrgård är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Knistad herrgård äger Svenska Möten tillsammans med cirka 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se.

Svenska Möten – Utvalda konferensanläggningar